در اینجا به برخی از فواید کلی چای ایرانی اشاره می کنیم: چای حاوی بیش از دو هزار ترکیب است: مانند پلی فنل ها یا فلاونوئیدها، رنگدانه هایی مانند کاروتنوئیدها، کلروفیل و آلکالوئیدها. مانند کافئین، تئوفیلین و تئوبرومین، علاوه بر ترکیبات لیگنان (به انگلیسی: Lignans)، حاوی کربوهیدرات، چربی، پروتئین، اسیدهای آمینه، بسیاری از مواد معدنی و عناصر کمیاب و ویتامین هایی مانند: ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B2 و دیگران.
چای دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.
چای سیاه حاوی کافئین و کمی ماده محرک تئوفیلین است. هر دو ممکن است منجر به ضربان قلب سریعتر و افزایش هوشیاری شوند.
آنتی اکسیدان های موجود در چای سیاه ممکن است به کاهش سخت شدن رگ ها، به ویژه در زنان، کمک کند و همچنین خطر حملات قلبی و بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
برای مطالعه بیشتر در مورد فواید چای قرمز می توانید به مقاله فواید چای قرمز چیست مراجعه کنید چگونه قند موجود در چای را کاهش دهیم قند موجود در چای، قهوه و سایر نوشیدنی ها را می توان به تدریج کاهش داد تا زمانی که فرد بتواند بعداً آن را به طور کامل از بین ببرد یا شکر را با شیرین کننده های مصنوعی جایگزین کرد.
استفاده از طعم دهنده ها با چای ممکن است به کاهش نیاز به شکر یا شیرین کننده های مصنوعی کمک کند.
این طعم دهنده ها عبارتند از: چای را با ادویه هایی مانند دارچین مخلوط کنید.
آب لیمو را اضافه کنید.
نعناع را اضافه کنید. مروری بر چای انواع مختلفی از چای از برگ های گیاه کاملیا چینی (به انگلیسی: Camellia sinensis) استخراج می شود.
انواع با توجه به روش های پردازش برگ ها برای تولید چای متفاوت است.
فرآیند تخمیر و اکسیداسیون برگهای چای سبز به طور کامل.
به منظور افزایش طعم چای، شایان ذکر است که چای سیاه یکی از پرمصرفترین انواع چای در جهان است، زیرا ۷۸ درصد آن تولید میشود و پس از آن چای سبز و چای اولانگ یا همان چای اولانگ.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.