بیش از 6000 سال است که جهان انگور (Vitis vinifera) را به دلیل ارزش دارویی آن می شناسد.
مصریان استفاده از انگور و شیره انگور را در پزشکی معرفی کردند.
از شیره انگور تازه برای درمان بیماری های پوستی و چشمی پماد ساخته می شد.
انگور و شیره میوه های رسیده آن برای کنترل انواع بیماری ها مانند تهوع، یبوست، وبا، آبله، بیماری کبد و حتی سرطان استفاده می شد.
مطالعات اپیدمیولوژیک اخیر نیز ماهیت محافظت کننده قلبی این عصاره های میوه را تقویت می کند.
تحقیقات از خواص آنتی اکسیدانی قوی انگور حمایت می کند.
شیره انگور به طور اتفاقی نوشیدنی سم زدایی عصر جدید است.
برای کشف فواید درمانی آب انگور به خواندن ادامه دهید.
فواید نوشیدن شیره انگور چیست؟
آب انگور خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.
ممکن است فشار خون بالا و پیری را کنترل کند. همچنین ممکن است به مدیریت و جلوگیری از عوارض پروستات و مشکلات گوارشی کمک کند.
در اینجا مزایای آن به تفصیل آورده شده است.
انگور سرشار از آنتی اکسیدان است.
فیتوکمیکال هایی مانند رسوراترول و کورستین، پروسیانیدین ها، تانن ها و ساپونین ها چند آنتی اکسیدان شناخته شده برای محافظت از سلامت قلب شما هستند.
تحقیقات بیان می کند که شیره انگور به اندازه انگور درمانی است.
شیره انگور قرمز و بنفش چسبندگی پلاکت ها را کاهش می دهد (تجمع پلاکت ها) که یک عامل کلیدی در لخته شدن خون است.
آب انگور همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد. التهاب رگهای خونی را کاهش میدهد و توانایی آنها را برای آرامش (اتساع عروق و آرامش) بهبود میبخشد.
مطالعات انسانی نشان می دهد که نوشیدن آب انگور (به ویژه شیره انگور کنکورد) می تواند فشار خون سیستولیک را کنترل کند، به خصوص اگر فشار خون بالا دارید.
مصرف شیره انگور بنفش باعث ترشح شاخص های ضد التهابی مانند اکسید نیتریک در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر می شود.
نوشیدن آب به مدت 2 تا 4 هفته باعث بهبود جریان خون از طریق شریان ها و همچنین کاهش سطح کلسترول بد (LDL) شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.