این سوال اغلب در ذهن افراد ایجاد می شود که آیا می توان خرما را در دوران بارداری مصرف کرد؟ ما بر اساس تحقیقات به شما می گوییم که خرما برای مادر و کودک بی خطر و مفید است قند فروکتوز موجود در خرما انرژی را بدون تغییر در سطح قند خون در بدن تامین می کند.
در دوران بارداری، یک زن به 300 کالری اضافی نیاز دارد که با خرما خشک جهرم تامین می شود در عین حال، فیبر موجود در خرما برای کاهش توده ها در دوران بارداری نیز موثر است با این حال، بارداری زمان حساسی است، بنابراین قبل از مصرف خرما با پزشک مشورت نکنید.
رژیم غذایی مغذی تنها راه برای قوی نگه داشتن بدن و سیستم ایمنی است بنابراین میزان پروتئین، آهن و سایر ویتامین ها در غذا ضروری است پروتئین باعث تقویت عضلات و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. در چنین شرایطی، مصرف خرما بسیار مفید تلقی می شود.
خواص ضد باکتریایی نیز در خرما یافت می شود که از بدن ما در برابر بسیاری از بیماری ها محافظت می کند. این توانایی را دارد که با بیماری های کشنده ای مانند سرطان مبارزه کند و بدن را از آن نجات دهد با این حال، هنوز مطالعات علمی بیشتری در مورد این موضوع مورد نیاز است.
تفاله خرما در درمان یبوست بسیار مفید است همچنین دارای خواص متعادل کننده عفونت های گوارشی است با توجه به مرکز پزشکی دانشگاه روچستر، کمبود فیبر می تواند منجر به یبوست شود خرما در اصلاح عدم تعادل سطح مواد معدنی بدن ما در هنگام یبوست موثر است، زیرا حاوی فیبر زیادی است.
مصرف حدود 35 گرم فیبر در روز، مدفوع شما را نرم می کند و مانع از فرآیند هضم نمی شود. در عین حال، فیبر موجود در خرما به پیشگیری از سرطان معده نیز کمک می کند.
کلسترول نیز با خوردن خرما کنترل می شود یک مطالعه اسرائیلی گزارش داد که اگر یک فرد سالم روزانه خرما مصرف کند، تأثیر مؤثری بر سطح کلسترول و استرس اکسیداتیو دارد خرما سرشار از پتاسیم است که به کاهش کلسترول مضر نیز کمک می کند.
انتخاب غذای مناسب در زمان اسهال مهم است. بر اساس تحقیقات مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا، آنچه در اسهال می خوریم، به جای توقف اسهال، بارها افزایش می یابد.
در این گزارش گفته شده است که پتاسیم در رفع اسهال بسیار مفید است در عین حال، قبلاً می دانستید که خرما سرشار از پتاسیم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.