برای سلامتی ما و همچنین برای پوست و مو لپه زرد آذرشهر بسیار مفید است.
کاهش وزن نیز جزو فواید خوردن لپه زرد است. دلیل آن این است که سرشار از فیبر است. همچنین میزان کالری موجود در آن بسیار کمتر است. بنابراین مصرف آن به سرعت معده را پر می کند و به زودی احساس گرسنگی ایجاد نمی شود. به این ترتیب، استفاده از آن می تواند برای رهایی از چاقی مفید باشد.
به گفته متخصصان، لپه حاوی بسیاری از مواد مغذی به همراه آنتی اکسیدان است که خاصیت پیشگیری از سرطان دارد. به همین دلیل، پیشگیری از مشکل سرطان را نیز می توان در فواید خوردن لپه گنجاند .
بسیاری از عناصر خاص درلپه یافت می شود که قادر به رفع اختلالات قلبی است. در کنار این، آنها کیفیت شگفت انگیز تصفیه خون را نیز دارند. به همین دلیل می توان باور داشت که از فواید لپه می توان به کنترل بیماری های مربوط به قلب نیز اشاره کرد.
پالمتویل اتانول آمید (نوعی اسید چرب) دارای اثرات ضد (عصبی) التهابی و ضد درد است که در لپه وجود دارد. این اثرات ممکن است در کاهش عوامل خطر مرتبط با بیماری آلزایمر مفید باشد. به همین دلیل می توان باور داشت که فواید لپه را می توان در بیماری آلزایمر مشاهده کرد.
طرز تهیه یک نوع سوپ لپه: یک چهارم لیوان لپه زرد، آب،یک لیوان پیاز خورد شده، یک لیوان کرفس خورد شده، یک لیوان هویج خورد شده، گوشت گوساله دویست گرم، نمک وفلفل به میزان دلخواه
لپه و آب را بمدت یک ساعت روی گاز میگذاریم، پیاز، کرفس و فلفل را با هم مخلوط کنید. گوشت گاو را اضافه کنید. حرارت را کاهش دهید روی قابلمه را بپوشانید و حدود 1 ساعت و 30 دقیقه یا تا زمانی که لپه ها نرم شوند بجوشانید.
گوشت را در بیاورید وتکه تکه کنید سپس به مواد در حال پخت همراه با هویج اضافه کنید. بعد از سی دقیقه سوپ شما اماده است.
اگر به دنبال راه جالبی برای لذت بردن از لپه هستید، میتوانید این دستور را امتحان کنید. دیپ یک پیشغذای محبوب است که فقط با چند ماده ساده درست میشود.
درست کردن آن آسان است و میتوانید آن را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید. پایه این دیپ لپه است و باید لپه بهقدری پخته شود تا کاملاً نرم گردند. سپس مخلوط را با چند ادویه و مواد خامهای مانند پنیر و خامه مخلوط میکنید. این دیپ را میتوان گرم یا سرد سرو کرد و برای مهمانیها و مجالس بسیار مناسب است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.