غوره دون شده در ترکیه طرفداران زیادی دارد

غوره متعلق به خانواده Vitaceae است، در حالی که رایج ترین گونه مورد استفاده متعلق به گونه Vitis vinifera (انگور اروپایی) است.

سویه های دیگری مانند (Euvitis) وجود دارد که به عنوان پایه در مناطقی که مشکل فیلوکسرا گسترده شده است، استفاده می شود.

درخت انگور (Grapevine) درختچه ای چند ساله است که به عنوان گیاهی بالا رونده با حلزون های مارپیچ و دیر رویش مشخص می شود.

معمولاً از روی صخره ها یا تنه درختان بالا می رود.

غوره دون شده یکی از فرآورده های انگور است که باعث طعم لذیذ غذاهای ما می شود.

پیچک‌ها روی ساقه‌ها رشد می‌کنند و تصور می‌شود که رشد آنها متوقف شده است.

برگها بزرگ، دو طرف مقابل، قلب مانند هستند و گلها از طریق آنها رشد می کنند.

ممکن است دارای درجه بندی یا لوب با 3-5 حلقه و مشخصاً عصبی باشد.

غوره

شکل، اندازه و رنگ برگها به نوع انگور بستگی دارد.

جوانه ها روی زانوهای گیاه بین تقاطع ها قرار دارند و به دو نوع متمایز می شوند:

شاخه های نوع اولیه (زمستانی) و ثانویه

در فصل بهار ممکن است متوجه برآمدگی قابل توجهی بین ساقه و گلبرگ گل شویم.

اینها جوانه های ثانویه هستند. اینها معمولاً در طول دوره رشد فعلی جوانه نمی زنند.

احتمالاً بیکار خواهند ماند در کنار این دوره جوانه اصلی قرار دارد که معمولاً در دوره رشد فعلی جوانه می زند.

اگر جوانه های اولیه آسیب ببینند، معمولاً در اثر سرمازدگی زمستانی (نکروز جوانه اولیه)، جوانه های ثانویه جوانه می زنند.

جوانه هایی که باقی می مانند با بالغ شدن به صورت دسته ای در می آیند.

بلافاصله پس از جوانه زدن جوانه ها، خوشه های گل تولید می شود.

گلهای خوشه کوچک، 3-4 میلی متر (0.12-0.16 اینچ) و سفید هستند.

گلهای طبیعی هرمافرودیت هستند.

بنابراین بارور می شود و سپس خوشه های انگور تولید می کند.

غوره اکثریت (90-98٪) وزن خوشه را نشان می دهد.

اندازه و رنگ انگور در بین انواع مختلف متفاوت است.

رنگی که ممکن است از سبز تا قرمز تیره متغیر باشد، نتیجه محتوای آنتوسیانین ها و فلاونوئیدها در انگور است.

این محتویات عمدتاً تحت تأثیر دما، سطح اسیدیته (pH)، شرایط رشد و محتوای قند قرار دارند.

علاوه بر این، ما انواع گونه های بدون دانه را داریم. واریته های بذر ممکن است تا 4 بذر داشته باشند.

دانه ها حاوی تانن هستند که طعم قوی دارند به میزان 4-6٪.

به طور کلی، چرخه زندگی یک درخت یاس شامل دو مرحله است، دوره رشد و دوره خواب.

دوره رشد به 3 مرحله تقسیم می شود

مرحله اول با رشد نهال شروع می شود و با رشد به پایان می رسد.

مرحله دوم با گلدهی شروع می شود و با (تغییر رنگ غوره) به پایان می رسد.

مرحله سوم با تغییر رنگ انگور شروع و با رسیدن به پایان می رسد.

در طی این مرحله، اسیدیته معمولا کاهش می یابد، در حالی که محتوای قند افزایش می یابد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.