نعناع نام بیش از دوجین گونه گیاهی از جمله نعناع فلفلی و نعناع است که متعلق به جنس Mentha است.
این گیاهان به ویژه برای احساس خنکی که ایجاد می کنند شناخته شده اند.
آنها را می توان به دو شکل تازه و خشک به غذاها اضافه کرد.
عرق نعناع و عرقیات شفانوش یک عنصر محبوب در چندین غذا و نوشیدنی است، از چای و نوشیدنی های گرفته تا سس ها، سالادها و دسرها.
عرق نعناع و عرقیات شفانوش به ویژه منبع خوبی از ویتامین A است، یک ویتامین محلول در چربی که برای سلامت چشم و دید در شب حیاتی است.
در حالی که خوردن این گیاه فوایدی برای سلامتی دارد، تحقیقات نشان می دهد که چندین فواید نعناع برای سلامتی ناشی از استفاده از آن روی پوست، استنشاق عطر آن یا مصرف آن به صورت کپسول است.
این مقاله نگاهی دقیقتر به هشت مزیت علمی نعناع برای سلامتی دارد.
در حالی که نعناع معمولاً در مقادیر زیاد مصرف نمی شود، حاوی مقدار مناسبی از مواد مغذی است.
در واقع، کمتر از 1/3 فنجان یا نیم اونس (14 گرم) نعناع حاوی:
- کالری: 6
- فیبر: 1 گرم
- ویتامین A: 12 درصد از RDI
- آهن: 9 درصد از RDI
- منگنز: 8 درصد از RDI
- فولات: 4 درصد از RDI
به دلیل طعم پویایی که دارد، نعناع اغلب در مقادیر کم به دستور العمل ها اضافه می شود، بنابراین مصرف حتی 1/3 فنجان ممکن است دشوار باشد.
با این حال، ممکن است در برخی از دستور العمل های سالاد که شامل نعناع در میان مواد دیگر است، به این مقدار نزدیک شوید.
همچنین منبع قوی آنتی اکسیدان است، به ویژه در مقایسه با سایر گیاهان و ادویه ها. آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن شما در برابر استرس اکسیداتیو، نوعی آسیب به سلول های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند.
اگرچه معمولاً در مقادیر زیاد مصرف نمی شود، نعناع حاوی مقادیر مناسبی از چندین ماده مغذی است و به ویژه منبع خوبی از ویتامین A و آنتی اکسیدان ها است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.