مطالعه دیگری نشان می دهد که مصرف منظم خرمالو باعث کاهش فشار خون در بیماران مبتلا به فشار خون می شود.
علاوه بر این، اسید تانیک همچنین باعث تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه می شود.
این اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه از تشکیل کلسترول در کبد جلوگیری می کنند.
فیبر موجود در خرمالو درجه یک با کلسترول LDL در روده ترکیب می شود.
آنها آن را از حرکت به سمت خون کنترل می کنند و به بدن کمک می کنند تا آن را دفع کند.
علاوه بر این، مقادیر بالای پتاسیم موجود در خرمالو به گردش خون کمک می کند.
بنابراین، این می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا یا فشار خون بالا را کاهش دهد.
به بینایی سالم کمک می کند
100 گرم خرمالو حاوی 32 درصد از مصرف توصیه شده روزانه ویتامین A است.
ویتامین A به حفظ و بهبود بینایی کمک می کند.
به ساخت پروتئینی به نام رودوپسین در چشم کمک می کند.
رودوپسین به شما امکان می دهد در تاریکی ببینید.
همچنین ویتامین A برای عملکرد مناسب رودوپسین مورد نیاز است.
مطالعات نشان داده است که ویتامین A از اختلالات بینایی مانند آب مروارید نیز جلوگیری می کند.
علاوه بر این، رادیکال های آزاد ممکن است باعث آسیب سلولی در چشم و بافت اطراف شوند.
بنابراین برای جلوگیری از این امر باید غذاهای غنی از آنتی اکسیدان مصرف کرد.
آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C، کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها می توانند رادیکال های آزاد را در بدن کاهش دهند.
بنابراین، آنها می توانند از آسیب احتمالی به چشم جلوگیری کنند.
سطح قند خون را تنظیم می کند
خرمالو از غذاهای غنی از فیبر است. فیبرهای غذایی به کاهش سرعت جذب گلوکز و کربوهیدرات توسط روده کمک می کنند.
در نتیجه، این می تواند از افزایش گلوکز در خون جلوگیری کند. بنابراین، خرمالو یک میان وعده سالم برای افراد مبتلا به دیابت است.
همچنین، یک مطالعه نشان می دهد که بتاکاروتن موجود در خرمالو خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.
مولکول های فعال زیستی دیگر مانند فلاونوئیدها، اسید تانیک و آنتوسیانین نیز به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می کنند.
این مولکول های زیست فعال از استرس اکسیداتیو در بدن جلوگیری می کنند. این عوامل به داشتن بدن سالمتر و کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک میکنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.