تفاوت روغن زیتون سنتی و روغن نارگیل

روغن زیتون و روغن زیتون سنتی هر دو از زیتون تهیه می شوند، اما روش استخراج روغن متفاوت است.

در نتیجه رنگ ها، طعم ها و خواص سلامتی متفاوتی دارند.

بسیاری از انواع روغن در بازار موجود است، از جمله روغن گیاهی، کانولا، آووکادو، گردو و نارگیل.

تشخیص اینکه کدام روغن بهترین است ممکن است دشوار باشد. آیا واقعا طعم آنها متفاوت است؟ آیا یکی از بقیه سالم تر است؟

این مقاله نگاهی به تفاوت‌های بین روغن زیتون فرابکر و روغن زیتون، از جمله طعم، فواید سلامتی، و نکات پخت و پز و دود می‌اندازد.

کاربرد روغن های مختلف متفاوت است.

روغن زیتون طعم فوق‌العاده‌ای دارد که آن را برای افزودن نپخته به سالاد یا نان مناسب می‌کند و برای پخت و پز نسبتاً در برابر حرارت پایدار است.

با این حال، در مورد اینکه آیا روغن زیتون واقعاً سالم است یا خیر، اختلاف نظر وجود دارد، و هیچ اتفاق نظری در مورد بهترین نوع روغن زیتون وجود ندارد.

زیتون

انواع اصلی چربی موجود در روغن زیتون، که عمدتاً از اسید اولئیک تشکیل شده است، اسیدهای چرب تک اشباع شده (MUFAs) هستند که کارشناسان بهداشت بر این باورند که چربی سالمی هستند.

در مقابل، چربی های اشباع شده و چربی های ترانس، چربی های ناسالم هستند.

تحقیقات مصرف چربی های ناسالم را با طیف وسیعی از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، سکته مغزی و چاقی مرتبط دانسته است.

جایگزینی چربی های اشباع و ترانس با MUFA می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی در فرد کمک کند.

این چربی ها لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) یا کلسترول «خوب» را افزایش می دهند و لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا کلسترول «بد» را در جریان خون کاهش می دهند.

روغن زیتون یکی از اجزای رژیم غذایی مدیترانه ای است که تحقیقات نشان داده است که فواید زیادی برای سلامتی از جمله قلب، چشم و مغز دارد.

مزایای روغن زیتون فوق بکر

افراد ممکن است ترجیح دهند به جای روغن زیتون معمولی از روغن زیتون فرابکر استفاده کنند زیرا:

  • کمتر مورد پردازش قرار گرفته است
  • آنها آن را طعم دلپذیرتری پیدا می کنند
  • حاوی مواد شیمیایی کمتری است
  • آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و سایر مواد طبیعی بیشتر است

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.